søndag den 26. juli 2009

TURBO på træningen

Ja, det er ike hvad der er lige nu, men hvad jeg ønsker for den kommende tid. Lige nu er der nok lige i overkanten med arbejde, men da det ser ud til at komme i 'klumper' den kommende tid, så skulle der gerne blive godt med træningstid.

Titus er nu godt i gang med sin anti-hjerteorm behandling. Han vil så utrolig gerne det hele, så jeg satser på at lade ham styre aktiviteterne og intensiteten, og så i øvrigt træne løs. Jeg håber også på en smuttur til Sverige for lige at vise vovsen frem - for han er sgu værd at vise frem! Gerne kombineret med en tur i Satchmo's i Lund!

Katie er ved at eksplodere: Heldigvis har jeg ikke set tendenser til halthed den sidste uges tid, hun er også blevet skånet, men alligevel. Nu skal vi til at lege lidt mere, og se om benet holder. Skulle noget bøwle, ja så må det være tid for dyrlægen til at tage over.

I onsdags var vi et smut i Halmstad - som altid vildt hyggeligt! Det blev til en masse dansk træning denne gang - så må vi få set på de svenske programmer næste gang - hvis der bliver tid... :-)

Ellers alt godt her... Tilbage til TURBOcollierne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar